• Κοινωνία

    Θρίλερ στην Ικαρία με την αστροφυσικό: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο

    • NewsRoom

    Η Αγγλίδα αστροφυσικός που αγνοείται


    Το πρώτο στοιχείο στην υπόθεση της εξαφάνισης της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές της Αστυνομίας, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το αίμα προέρχεται από ρινορραγία. Μένει τώρα να ερευνηθεί από τις αρχές αν πρόκειται για κάποια φυσική ρινορραγία ή αν προέκυψε μετά από χτύπημα.

    Οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ, την ίδια ώρα, έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, με στόχο να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, που ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχαν τις κρίσιμες ώρες πριν από την εξαφάνιση της 34χρονης.

    Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ότι την εύρεση αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας. Ο ξενοδόχος διαβεβαίωσε ότι το είδε με τα μάτια του.

    Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε στην Ικαρία τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της για διακοπές. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να αναχωρούσαν από το νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο, όπου εργάζονται και οι δύο. Τα ίχνη της 34χρονης, όμως, χάθηκαν χθες.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί, όταν ο σύντροφός της ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, η ίδια δεν ήταν εκεί. Της τηλεφώνησε στις 10 π.μ., εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κήρυκο προς Φάρο. Αργότερα, ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εντοπίσει και πάλι τη σύντροφό του. Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 της Δευτέρας στις Αρχές και από τότε διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

    Η Αγγλίδα αστροφυσικός που αγνοείται

    Η 34χρονη Βρετανή ζει και εργάζεται στην Κύπρο και στην Ελλάδα βρέθηκε για διακοπές. Η γυναίκα έχει σπουδάσει αστροφυσικός και έχει μεγάλο πάθος με τις αθλητικές δραστηριότητες και τη φύση, για αυτό και αρχικά δεν παραξένεψε κανέναν το γεγονός ότι βγήκε για τρέξιμο τόσο πρωί. Η τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, στο Facebook, ήταν φυσικά από την Ικαρία και περιελάμβανε φωτογραφίες από τη θάλασσα αλλά και τα βράχια.

    Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες που έχουν ξεκινήσει από χθες, με ισχυρές δυνάμεις των Αρχών να έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας.

    Αρχές και κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή από χθες το απόγευμα, όταν και έγινε γνωστό πως η γυναίκα αγνοείται, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο και drones. Άνδρες του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν φύλλο και φτερό και το δωμάτιο στο οποίο διέμενε το ζευγάρι, όπου και εντόπισαν το αίμα.

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ερευνώνται όλα τα σενάρια.

    Τέλος, έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξαφάνιση της 34χρονης απευθύνουν οι φίλοι της.



    ΣΧΟΛΙΑ