ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα δύο ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς, στην περιοχή της Λευκίμης και σε ρέμα βόρεια του Σουφλίου στα όρια ευθύνης των δασαρχείων Διδυμοτείχου και Σουφλίου συνεχίζουν σήμερα τις επιχειρήσεις κατάσβεσης οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις στον Έβρο.
Με το πρώτο φως της ημέρας η δυναμική και των δύο μετώπων έχει μειωθεί ωστόσο στη διάρκεια της νύχτας η αύξηση της έντασης του πύρινου μετώπου της Λευκίμης δυσχέραινε το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων οι οποίες απέτρεψαν την είσοδο της φωτιάς στον οικισμό καθώς και την περαιτέρω εξάπλωσή της.
Η «καθήλωση» του μετώπου της πυρκαγιάς έχει επιτευχθεί και στο μέτωπο στα βόρεια του Σουφλίου όπου μηχανήματα έργου συνεχίζουν αδιάλειπτα τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.
Σε ό,τι αφορά στις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν ανέρχονται σε 582 πυροσβέστες με 122 οχήματα, 16 πεζοπόρα τμήματα με τη συνδρομή από αέρος εννέα πυροσβεστικών αεροσκαφών και οκτώ ελικοπτέρων.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις
Η 87η ΔΕΘ έρχεται με ένα πλούσιο και πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Μπακογιάννης: Ξεχωριστή όαση πρασίνου και παιχνιδιού ο Κήπος της Φωκίωνος Νέγρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σερβία: Ο Βούτσιτς αναμένεται να παραιτηθεί από πρόεδρος – Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στην πρωθυπουργία
- Πώς κινήθηκε η οικονομία των 15 μεγαλύτερων χωρών την τελευταία 10ετία – Εκπλήξεις και ανατροπές (πίνακες)
- Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 16χρονο που ξυλοκόπησε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες
- Ουγγαρία: Γιατί μειώνει την παραγωγή ο πυρηνικός σταθμός Πακς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.