ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τελευταία δράση της ΕΛ.ΑΣ, που κατάφερε να εξαρθρώσει σπείρα, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματώθηκε υπό τη διαχείριση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, που φαίνεται ότι κατείχαν σημαντικούς ρόλους στη σπείρα. Συγκεκριμένα, στις περιοχές Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Μελίσσια συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 40, 42 και 48 ετών, ενώ ακόμη ένας αλλοδαπός. 32 ετών, συνελήφθη στο συνοριακό σταθμό Κακαβιάς. Τέλος, στους συλληφθέντες συγκαταλέγεται και μια 43χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, που κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγικό ρόλο είχε ο 32χρονος, ενώ ο 40χρονος ήταν υπεύθυνος για τη διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορους άλλους διακινητές, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο, είχαν την ευθύνη της φύλαξης των ποσοτήτων της ηρωίνης στην οικία τους.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και από τις αστυνομικές έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ηρωίνης βάρους 21 κιλών και 399,7 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 1 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,6 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στο ΑΠΘ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαρθρώθηκε συμμορία αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικά στο ΑΠΘ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διεθνή κυκλώματα στα «δίχτυα» της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.