ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάηκε ένα αυτοκίνητο
Για ακόμα ένα βράδυ, επίθεση δέχτηκε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια από ομάδα αγνώστων.
Η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Τοσίτσα, κοντά στο Πολυτεχνείο, με βόμβες μολότοφ, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Οι περίπου 25 άγνωστοι που αποτέλεσαν την ομάδα, η οποία επιτέθηκε στους αστυνομικούς προκάλεσαν και φωτιά σε ένε αυτοκίνητο.
Η επίθεση διήρκησε συνολικά 15 λεπτά με τους αστυνομικούς να μην προχωρούν σε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.