• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι: Πότε δικάζεται η 36χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα

    βιτριόλι

    H 34χρονη Ιωάννα και η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι


    Ορίστηκε η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης που συγκλόνισε τον Μάιο του 2020 την κοινή γνώμη, όταν μία 36χρονη σήμερα γυναίκα επιτέθηκε στην 35χρονη Ιωάννα με βιτριόλι, προκαλώντας της ανεπανόρθωτη ζημιά.

    Όπως έγινε γνωστό, η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

    Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη θα δικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο.

    Στην απολογία της, η 36χρονη είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά είχε μια αρρωστημένη εμμονή με το θύμα για ένα προσωπικό ζήτημα, στο οποίο όμως δεν θέλησε να αναφερθεί. Ωστόσο, ο ισχυρισμός της δεν έπεισε, με αποτέλεσμα να είναι αντιμέτωπη με την βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

    Σημειώνεται ότι, μετά από έναν δύσκολο χρόνο και έναν μαραθώνιο χειρουργείων και θεραπειών αποκατάστασης, η Ιωάννα αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε κλινική αποκατάστασης στο Μονπελιέ της Γαλλίας, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη θεραπεία για την αποκατάσταση εγκαυμάτων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Στη φυλακή ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά για την επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών – «Αιμορραγούν οι ζωές μας»

    Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα πονάει στο φως – Το ένα αφτί της έχει εξαφανιστεί»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ