• Κοινωνία

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξεσπά για την επίθεση με βιτριόλι κατά Μητροπολιτών – «Αιμορραγούν οι ζωές μας»

    βιτριόλι

    Ιωάννα Παλιοσπύρου


    Μνήμες από την περσινή επίθεση με βιτριόλι κατά της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου ξύπνησε η χθεσινή επίθεση ιερέα κατά Μητροπολιτών με τον ίδιο τρόπο

    Η είδηση έγινε άμεσα γνωστή, με αρκετούς από τους Μητροπολίτες να οδηγούνται με εγκαύματα στο νοσοκομείο, την ώρα που ο 37χρονος δράστης οδηγείται στο Δρομοκαΐτειο. Το συγκεκριμένο συμβάν, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει το θύμα της περσινής αποτρόπαιης επίθεσης, την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια, την ώρα που ακόμη δίνει μάχη για την υγεία της.

    Η Ιωάννα τοποθετήθηκε δημόσια και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα χρόνο μετά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε τοξικές ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Ένα χρόνο μετά, που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές».

    Και συνέχισε, λέγοντας: «Γιατί πιστεύουν πως δε τους αφορά το θέμα; Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμιτισμού μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται μέσα από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας».

    Δείτε τη δημοσίευση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

    Διαβάστε ακόμη:

    Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους μητροπολίτες

    Μαρτυρίες σοκ από την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: «Φρικιαστικές στιγμές, έλιωναν τα ρούχα μας»

    Σοκ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε Μητροπολίτες (upd)

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ