• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι: Καλά νέα για την Ιωάννα – Σιγή ιχθύος από την 35χρονη

    βιτριόλι

    H 34χρονη Ιωάννα και η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι


    Την ώρα που η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στα τέλη Μαΐου στην περιοχή της Καλλιθέας τηρεί σιγή ιχθύος, αρνούμενη να πει το παραμικρό για την υπόθεση, τα νέα που έρχονται από το Θριάσιο είναι ελπιδοφόρα

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από τον Κορυδαλλό, η 35χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές είναι πλέον πιο ήρεμη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

    Η 35χρονη δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας. Δεν παραδέχεται τίποτα από όσα την κατηγορούν, ενώ παρακολουθείται στενά από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών.

    Οι έρευνες έχουν στραφεί τώρα στον εντοπισμό της διαδρομής που έκανε η 35χρονη, προκειμένου να καταφέρει να βρει και να προμηθευτεί το βιτριόλι με το οποίο επιτέθηκε στην Ιωάννα, αλλά και πώς αγόρασε τους πομπούς παρακολούθησης. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις της 35χρονης όλο το διάστημα κατά το οποίο παρακολουθούσε την Ιωάννα, προσπαθώντας να ρίξουν φως στο πόσο καιρό σχεδίαζε την επίθεση.

    Οι Αρχές βρίσκονται ταυτόχρονα εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

    Την ίδια ώρα, καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Θριάσιο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι, καθώς κατάφεραν τελικά να σώσουν το αριστερό μάτι της, αν και ακόμα ο δρόμος αναμένεται μακρύς. Παράλληλα, οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το καυστικό υγρό.

    «Η Οφθαλμολογική κλινική του Θριάσιου δούλευε όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα στο μάτι. Αυτή τη στιγμή έχει επουλωθεί και το μάτι έχει ανακτήσει την όραση του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    Η οικογένεια της Ιωάννας, η οποία δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, περιμένει ακόμα εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη της 35χρονης.

    «Αντιμετωπίζει το θέμα με ευγένεια και καρτερία και περιμένει κάποια στιγμή να έρθει εντίμως απέναντί της να της εξηγήσει και να ζητήσει και ένα συγγνώμη» είπε ο συνήγορος της Νίκος Αλεξανδρής.

    «Η άτυχη Ιωάννα τελείως άδικα και χωρίς κανένα λόγο δέχτηκε αυτή την επίθεση από ένα άτομο, που, σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, είχε εμμονές» είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.



    ΣΧΟΛΙΑ