ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με καυστικό υγρό φέρεται να δέχτηκε μια έγκυος γυναίκα στην Κυψέλη, το βράδυ της Κυριακής.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μια 25χρονη γυναίκα, η οποία είναι 4 μηνών έγκυος, κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της ενώ εκείνη περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου και ώρα 23:30. Ο άνδρας αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με το εμποτισμένο με καυστικό υγρό πανί.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για νοσηλεία, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.
Η υπόθεση που φέρνει μνήμες από την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης..
Διαβάστε επίσης:
«Πόλεμος» για τα self tests – Το «αποτύπωμα» από την πρώτη εφαρμογή τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.