ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο δράστης των πυροβολισμών στο Γάζι Ηρακλείου που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός πολίτη και ενός αστυνομικού.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για έναν 35χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. 
Κατά την επιχείρηση σύλληψής τους από αστυνομικές δυνάμεις ο 35χρονος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών.
Από τα πυρά τραυματίστηκαν όπως αναφέρθηκε δύο άτομα, ένας πολίτης και ένας αστυνομικός.
Όλα έγιναν γύρω στις 15:30 όταν αστυνομικοί τον φυγόδικο και τον παρακολουθούν προκειμένου να τον συλλάβουν.
Ο 35χρονος όμως αντιλαμβάνεται τους ένστολους φαίνεται να μην παραδοθεί με αποτέλεσμα να βγάζει το όπλο του και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο πόδι καθώς και έναν πολίτη. Οι αστυνομικοί απάντησαν στους πυροβολισμούς και τραυμάτισαν τον φυγόδικο.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τρεις τραυματίες και τους μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Διαβάστε επίσης
Τουρκία: Νεκρός ο αρχηγός της Εθνικής Χάντμπολ και ο 5χρονος γιος του
Λαμία: Έληξε ο αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Βράζουν» 30 CEOs φαρμακευτικών για το clawcack – Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλαν στον Άδωνι Γεωργιάδη
- 6 τρόποι για να καταλάβετε αν το κινητό σας έχει παραβιαστεί και τι να κάνετε στη συνέχεια
- Πώς διαβάζει το Μαξίμου τα «κόμματα» Τσίπρα και Καρυστιανού και τι φοβάται με τον Αντώνη Σαμαρά
- Πότε και ποιοι θα χτυπήσουν το σχολικό κουδούνι στο Ελληνικό