ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της 9ης Μαρτίου στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης μίλησε ο ειδικός φρουρός, λίγες ημέρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
Ο Άγγελος, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, μίλησε σε ιστοσελίδα (Lawandorder) για όσα έζησε το τραγικό εκείνο βράδυ. «Αυτό το οποίο βιώσαμε ήταν σαν μια επίγεια κόλαση. Κάποιος μου επιτέθηκε πισώπλατα, κάνοντας μου κεφαλοκλείδωμα και ρίχνοντάς με από τη μηχανή. Αυτό το οποίο αντιλήφθηκα ήταν ένα πλήθος εξαγριωμένου κόσμου να έρχεται κατά πάνω μου. Λακτίσματα, γροθιές, κλοτσιές. Διήρκεσε δύο λεπτά, ομολογώ όμως ότι φάνηκε σαν αιώνας» περιέγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος αστυνομικός. Εξομολογήθηκε μάλιστα, ότι αυτό που του πέρασε από το μυαλό ήταν ότι δε θα τον έβρισκε κανείς κι ότι η επίθεση και το μένος του κόσμου δε θα κόπαζε.
Ωστόσο παρά την αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκε πισώπλατα, τόνισε ότι«καμία οργή και κανένα μίσος δεν υπάρχει για όσους προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή», επισημαίνοντας ότι «η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται» και δίνει ένα μήνυμα ενότητας προς την κοινωνία.
Παράλληλα ανέφερε ότι δέχτηκε τεράστια αγάπη και υποστήριξη από τον κόσμο, από την πολιτική και την υπηρεσιακή ηγεσία της αστυνομίας και αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα όσων των επισκέφτηκαν «για να μην ξεχάσω κάποιον, ήμουν ζαλισμένος από την επίθεση», όπως λέει ευγενικά.
Διαβάστε επίσης:
Η συγκλονιστική κατάθεση του αστυνομικού για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη – «Ήθελαν να με σκοτώσουν»
Επίθεση στη Νέα Σμύρνη: Τι λένε οι μάρτυρες του Ελληνοϊρακινού
Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι διάλογοι από την επίθεση στον αστυνομικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ – Νεκροί και μέλη της οικογένειάς του
- Eλλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ για Μ. Ανατολή: Πραγματικός ο κίνδυνος ευρύτερης περιφερειακής αντιπαράθεσης
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή – Νεκρός ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ, επίσημη επιβεβαίωση και από το Ιράν – Νέες επιθέσεις κατά των αραβικών κρατών από την Τεχεράνη (upd)
- Μαρέβα Μητσοτάκη: Το Νόημα της παράδοσης στο εγχείρημα Nóema
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.