ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας από τους φίλους της ΑΕΚ, θύμα της δολοφονικής μανίας στα επεισόδια χθες βράδυ στη Νέας Φιλαδέλφειας.
Πρόκειται για ένα νεαρό 21 ετών που έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή και οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.
Επίσης, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στη μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στη Γαλλία και είχε βρεθεί στη Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι.
Ο τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.
Διαβάστε επίσης
Σίνδος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Γαλλικό Ποταμό
Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες χούλιγκαν είπαν ψέματα στην εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Netflix για εξαγορά Warner Bros: Δεν έχουμε σκοπό να «βάλουμε λουκέτο» στο σινεμά
- Παπαστεργίου: Χρειάζεται μεγαλύτερη ενσωμάτωση της ΑΙ από τις επιχειρήσεις
- Tesla: Αμοιβές-μαμούθ άνω των $3 δισ. από μετοχές για τα μέλη του ΔΣ
- Αντιπολίτευση για προϋπολογισμό: Η κυβέρνηση «αυτοθαυμάζεται» αλλά οι εργαζόμενοι την έχουν καταλάβει