ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 27χρονου νεαρού σκιέρ, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής στο χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι Πιερίας. Ο 27χρονος εντοπίστηκε μετά από πολύωρη επιχείρηση στο χιονισμένο δάσος που, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 27χρονος είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι του.
Στη διάσωση του νεαρού συμμετείχαν πυροσβέστες του Λιτοχώρου και της Κατερίνης, όπως επίσης, άνδρες της 2ης και 8ης ΕΜΑΚ.
Ο ίδιος είχε πάει με παρέα για snowboard και κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός πίστας. Όταν τα άτομα που τον συνόδευαν έχασαν τα ίχνη του ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Αποστολάκης: Ο MasterChef γιος του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντριβή αεροσκάφους Boeing-707 με 10 άτομα κοντά στην Τεχεράνη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρός άνδρας βρέθηκε σε παραλία στην Ανάβυσσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
- Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
- Ο περιπέτειες της Eletson: Στη δίνη του δικαστικού κυκλώνα η Λασκαρίνα Καρασταμάτη και οκτώ συνεργάτες της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.