ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι 4 τραπεζίτες στο πλευρό του Μητσοτάκη στο σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας – Έμπρακτη η στήριξη στο πρόγραμμα «Μαριέττας Γιαννάκου»
Ένταση σημειώθηκε περίπου στις 13:15 έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, κατά τη μεταγωγή των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περίπου 80 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια από τις 12:30 και όταν έφτασαν τα οχήματα με τους συλληφθέντες επιχείρησαν να πλησιάσουν αλλά τους εμπόδισαν οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν κάνει φραγμό στο σημείο.
Οι συγκεντρωθεντες πέταξαν μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών, αλλά τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.
Νωρίτερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν κάνει προληπτικά δύο προσαγωγές έξω από τα δικαστήρια. Ο ένας εκ των προσαχθέντων συνελήφθη γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ο άλλος αφέθηκε ελεύθερος.
Διαβάστε επίσης:
Ηλίας Κασιδιάρης: Κατέθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων
Ρόδος: Εντοπισμός 22 ατόμων και σύλληψη 9 διακινητών μεταναστών
Στην Ευελπίδων οι πρώτοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρκο Ρούμπιο: Στην ατζέντα του Κατάρ η πολυεθνική δύναμη στη Γάζα
- Αγροτικές επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίζεται ο πρώτος κατηγορούμενος (upd)
- Κρήτη: Νεκρός 29χρονος αφού έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας
- Ισραήλ: Οι προσπάθειες για την επιστροφή όλων των σορών των ομήρων θα συνεχιστούν, διαβεβαίωνει ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ