• Κοινωνία

    Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα: «Πήγε να προστατεύσει τον φίλο του» – Τι λέει η μητέρα του 19χρονου (pics & video)

    • NewsRoom


    Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ο 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα.

    Η μητέρα του 19χρονου, μιλώντας στο δελτίο του Star ανέφερε: «Το σπρώξανε το παιδί και βγάλανε μαχαίρι. Πάει ο Αλέξης να υπερασπιστεί το παιδάκι, τον 14χρονο, κι αρχίζει το μαχαίρωμα παντού».

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δύο άτομα άρχισαν να παρενοχλούν την παρέα του και περισσότερο έναν 14χρονο. Ο νεαρός προσπάθησε να υπερασπιστεί τον φίλο του και τότε οι άγνωστοι έβγαλαν μαχαίρι και άρχισαν να του το καρφώνουν στο στήθος με δολοφονική μανία. Ο 19χρονος, έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο της συμβολής των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη, με τους φίλους του να καλούν σε βοήθεια σε κατάσταση πανικού.

    Ο νεαρός είναι αθλητής του μπάσκετ στον «Αητό Καλλιθέας» και ο προπονητής του σε μήνυμά του στα social media έγραψε «για το παλικαράκι που έκανε το αυτονόητο, να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση». Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής ο 19χρονος έδινε πανελλήνιες για να περάσει στην ιατρική.

    «Το παιδί μπήκε μπροστά και εκείνη τη στιγμή το μαχαίρωσαν. Διάβαζε για να περάσει στην Ιατρική, είναι αθλητής και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα», δήλωσε συντετριμμένος συγγενής του 19χρονου.

    Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η οικογένεια και οι φίλοι του, ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες μέσα από μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.



    ΣΧΟΛΙΑ