Κοινωνία

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αναλαμβάνει την ευθύνη ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

  • NewsRoom


Την ευθύνη για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, ανέλαβε ο σύντροφος της Έλενας Πολυχρονοπούλου, Δημήτρης Ρεγγινίδης.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, παίρνοντας ουσιαστικά πάνω του την υπόθεση για να απαλλάξει τη νεαρή σύντροφό του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μάλιστα μέσω του συνηγόρου του, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου υποστηρίζει ότι είναι τοξικομανής, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η παίκτρια του reality Power Of Love, δεν έχει ουδεμία σχέση με την υπόθεση.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του συντρόφου της πρώην παίκτριας ριάλιτι αναφέρει:

«Ο εντολέας μου,στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορουμένη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Η υπεράσπιση της παίκτριας ριάλιτι

Σε επίσημη ανακοίνωσε που έκανε το δικηγορικό γραφείο «Παντελή Κοκοτού & Συνεργατών», αναφέρει ότι ανέλαβε την υπεράσπιση της κυρίας Ελένης-Ευαγγελίας Πολυχρονοπούλου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της κυρίας Ελένης -Ευαγγελίας Πολυχρονοπούλου.

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κυρία Πολυχρονοπούλου κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών.

Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εντολίδα μας επιφυλάσσεται ρητά παντός νόμιμου δικαιώματος της.»

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, πρώην ποδοσφαιριστής, συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για κοκαΐνη πολύ καλής ποιότητας.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό άλλων μελών του κυκλώματος, καθώς επίσης και για την εύρεση του «πελατολογίου».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη πρώην παίκτρια «ριάλιτι» με 7,8 κιλά κοκαΐνης – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Γλυφάδα: Συνελήφθη πασίγνωστο μοντέλο για κατοχή κοκαϊνηςΣΧΟΛΙΑ