• Κοινωνία

    Κρατούμενος παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

    • NewsRoom
    Στάθης Παναγιωτόπουλος

    Στάθης Παναγιωτόπουλος


    Κρατούμενος παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς μετά την απολογία του για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικά δεδομένα πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία απόφαση, αλλά προφυλακιστέος για τη δεύτερη.

    Ο τηλεπαρουσιαστής και πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ξανά μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρος του.

    Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για τη διαρροή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

    Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα, σύμφωνα με το GRTimes. Μάλιστα, επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

    Σε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικης εγγύησης 30.000 ευρώ.

    Για τη νέα μήνυση, όμως, που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες πέντε κοπέλες προτίθενται να προβούν σε καταγγελίες κατά του παρουσιαστή τις επόμενες μέρες.

    Οι γυναίκες έχουν έρθει σε επαφή με τους συνηγόρους των δύο πρώην συντρόφων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έχουν ήδη υποβάλει μήνυση.

    Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των βίντεο ώστε να εξακριβωθεί αν προέρχονται από τον παρουσιαστή.

    Παράλληλα θα γίνει έρευνα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του για να διαπιστωθεί αν ο παρουσιαστής λάμβανε χρήματα για την ανάρτηση των βίντεο και των φωτογραφιών.

    Διαβάστε επίσης:

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

    Παναγιωτόπουλος: Έχω κατεβάσει τα ροζ βίντεο εδώ και χρόνια-Τι ψάχνει η Δίωξη

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ – Έρευνα στα σπίτια του



    ΣΧΟΛΙΑ