• Κοινωνία

    Ελεύθερος και ασφαλής ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος

    • NewsRoom


    Καλά στην υγεία του και ασφαλής είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, ο οποίος είχε απαχθεί το πρωί της Πέμπτης, 27 Δεκεμβρίου, έξω από το σπίτι του στον Πειραιά από ομάδα αγνώστων.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του χθες, αλλά επικοινώνησε σήμερα με τις Αρχές, βρίσκεται σε σπίτι φιλικού προσώπου, όπου έχουν μεταβεί αξιωματικοί της Ασφάλειας και τον εξετάζουν για την οκταήμερη ομηρία του.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες της αρπαγής δεν ζήτησαν λύτρα από την οικογένεια του 51χρονου.

    Φως στο τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της ομηρίας του αναμένεται να ρίξει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την κατάθεσή του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση του επιχειρηματία

    «Σχετικά με την αρπαγή 51χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 27-12-2018 στον Πειραιά ανακοινώνεται ότι απελευθερώθηκε. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

    Το χρονικό της απαγωγής

    Ο Νίκος Μαυρίκος είχε απαχθεί στις 27/12/2018 έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά κι έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί. Οι απαγωγείς δεν επικοινώνησαν με τους οικείους του και η αγωνία της οικογένειας ολοένα και μεγάλωνε.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι απαγωγείς, που ήταν συνολικά τέσσερις στον αριθμό, ανάγκασαν τον 51χρονο να επιβιβαστεί με τη βία σε όχημα μεγάλου κυβισμού και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο 51χρονος εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους.

    Οι απαγωγείς, σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν στα ρούχα τους διακριτικά της ΕΚΑΜ.

    Την αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε η οικονόμος της οικογένειας του απαχθέντος ενώ η μητέρα του 50χρονου επιχειρηματία προσπαθούσε από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά το κινητό του ήταν κλειστό.

    Ο επιχειρηματίας έχει εταιρεία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στη Λάρισα: 22χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρ ομαδόν κατά Τσίπρα για τα προεκλογικά «δώρα»: Μπορεί να φέρουν νέο μνημόνιο, προειδοποιούν οι οικονομολόγοι



    ΣΧΟΛΙΑ