ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των βαρεών οχημάτων σε Αττική Οδό, Δυτική Περιφερειακή λεωφόρου Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά από εισήγηση των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τις 18.15, σήμερα, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, που είχε τεθεί σε ισχύ από το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.
Διαβάστε επίσης:
Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία – Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την αναζήτηση μέχρι το συμβόλαιο: Πώς η AI αλλάζει την αγορά ακινήτων
- Τραμπ για τους πέντε συλληφθέντες στη Βρετανία: «Τους παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό – Σχεδίαζαν μεγάλη καταστροφή»
- Condor: Το come back της γερμανικής αεροπορικής στην Αθήνα – Πότε ξεκινούν οι πτήσεις
- Goldman Sachs: Γιατί ανεβάζει συνεχώς τις τιμές στόχους σε ΕΛΠΕ και MOH
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.