ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη βοήθεια μαρτύρων για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε ζευγάρι Βρετανών τουριστών στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ζητεί η Αστυνομία. Από την παράσυρση τραυματίστηκε θανάσιμα πενηνταεπτάχρονος, ενώ η πενηνταοκτάχρονη σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Στο πλαίσιο των ερευνών, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, που διενεργεί την προανάκριση στο τηλέφωνο 23730-21100.
Όλα συνέβησαν χθες, λίγο πριν από τις 8.30 το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο Κρυοπηγής – Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι των Βρετανών επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα σκούρου χρώματος. Ο οδηγός του δεν σταμάτησε να καλέσει σε βοήθεια, αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του και χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά του.
Ο πενηνταεπτάχρονος άνδρας φαίνεται πως υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, χωρίς πάντως η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.
Στο πλαίσιο των ερευνών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καλεί και μάρτυρες που τυχόν είδαν το όχημα και την πορεία του να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το ΒΒΒ της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές
- Coca-Cola HBC: Eurobank και Citi αποτιμούν τον ρωσικό κίνδυνο – Τα σενάρια για τη μετοχή
- Χρηματιστήριο: Το σενάριο των 2.450 μονάδες και γιατί τα blue chips βρίσκονται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα μέχρι 11 Νοεμβρίου
- Relevent: Η εταιρεία του billionaire Στίβεν Ρος, τα δικαιώματα του Champions League και το ελληνικό deal των 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.