• Κοινωνία

    Εκτέλεση Σκαφτούρου: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 55χρονου επιχειρηματία

    • NewsRoom


    Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου, τη Δευτέρα του Πάσχα μέσα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

    Σήμερα, μια μέρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 55χρονου, το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία ντοκουμέντο από την επιχείρηση διαφυγής των -τουλάχιστον- τεσσάρων δραστών.

    Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο εξ αυτών αναγκάστηκαν να παρατήσουν τη μηχανή που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής και επιχείρησαν να κλέψουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

    Δείτε το ντοκουμέντο που δίνει στην δημοσιότητα το MEGA

    Ωστόσο και εκεί… φαίνεται ότι τα έκαναν μαντάρα, αφού το όχημα κόλλησε στη λάσπη και έτσι αναγκάστηκαν να το παρατήσουν κι αυτό και να φύγουν πεζοί. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη φωτογραφία – ντοκουμέντο του MEGA φαίνονται οι δράστες της επίθεσης, κατά την προσπάθεια της διαφυγής τους, αφού έχουν εκτελέσει τον 55χρονο επιχειρηματία.

    Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνονται οι δράστες που φέρονται να μπήκαν στην αυλή του εξοχικού του Γιάννη Σκαφτούρου και να τον πυροβόλησαν.


    Διαβάστε επίσης

    Εκτέλεση Σκαφτούρου: Πού ψάχνει η αστυνομία και ποια τα λάθη των δραστών



    ΣΧΟΛΙΑ