• Κοινωνία

    Τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του (upd)

    • NewsRoom


    Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, ηλικίας 86 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του, βουλγαρικής υπηκοότητας, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, στο Ελληνικό.

    Ένας 86χρονος, στρατιωτικός εν αποστρατεία, πυροβόλησε στις 12:00, την Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βγήκε από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Μπήκε μέσα στο όχημα, ωστόσο, ο ταξιτζής της είπε να αποβιβαστεί από το όχημα. Η 59χρονη κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο κάτω.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού, ο 86χρονος πρώην στρατιωτικός και η 59χρονη Βουλγάρα ήταν παντρεμένοι εδώ και έναν χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 86χρονος συμβίωνε με τη Βουλγάρα μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του, ωστόσο οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού. Σήμερα το πρωί όμως, μετά από μία λογομαχία που είχαν, η 59χρονη έδιωξε τον 86χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρίσι: Μητέρα με μωρό εγκλωβίστηκε σε τράπεζα που «έκαψαν» τα Κίτρινα Γιλέκα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Αυτόφωρο ο πατέρας του 8χρονου που ήταν κλειδωμένος στην τουαλέτα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Είχε σχεδιάσει τα πάντα η 46χρονη μητέρα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ