• Κοινωνία

    Μαρτυρία οδηγού ταξί για την τραγωδία στο Ελληνικό: «Μπήκε μέσα και έλεγε με σκότωσε» (video)


    Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στη Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88.

    Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές ένας 70χρονος άντρας φέρεται να πυροβόλησε την Βουλγαρικής υπηκοότητας σύντροφό του επί της Λ. Βουλιαγμένης 88 και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε.

    Και οι δύο παρελήφθησαν βαριά τραυματισμένοι αλλά εν ζωή από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας. Λίγο αργότερο κατέληξαν και οι δύο.

    Αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 88, την ώρα που έγινε το περιστατικό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, τον είχαν καλέσει από διπλανό σπίτι για να πάρει πελάτη και ξαφνικά είδε την αιμόφυρτη γυναίκα να μπαίνει στο όχημα του, αφού άκουσε δυο πυροβολισμούς.

    Ο οδηγός ταξί δήλωσε ότι: « Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο να τη σώσω μέσα στα αίματα. Τη ρώτησα «Τι κάνετε κυρία μου;» Μου απάντησε: «Με σκότωσε. Με σκότωσε». Βγήκα έξω από το αυτοκίνητο, άνοιξα την πόρτα και της είπα κυρία μου περάστε έξω. Άκουσα δυο πυροβολισμούς και τίποτα άλλο. Ο άντρας ήταν στο σπίτι δεν τον είδα».

    Η γυναίκα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ήταν η σύζυγος του άνδρα και μάλιστα είχαν παντρευτεί πρόσφατα σύμφωνα με κατοίκους της γειτονιάς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρίσι: Μητέρα με μωρό εγκλωβίστηκε σε τράπεζα που «έκαψαν» τα Κίτρινα Γιλέκα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Αυτόφωρο ο πατέρας του 8χρονου που ήταν κλειδωμένος στην τουαλέτα



    ΣΧΟΛΙΑ