ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστό θα παραμείνει αύριο και μεθαύριο το Πάντειο Πανεπιστήμιο, για προληπτικούς λόγους όπως ανακοινώθηκε από την πρυτανεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για μια καθηγήτρια από την Ουγκάντα, εξωτερική συνεργάτη του ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό. Η γυναίκα, ήταν καλεσμένη καθηγήτρια στο τμήμα ΜΜΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.
Πηγές από τα υπ. Υγείας και Παιδείας διευκρινίζουν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή και πως πρόκειται για μια απόφαση καθαρά του Παντείου Πανεπιστημίου.
H ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης για την επίθεση στο γραφείο Πλεύρη: Οι δράστες είχαν σκοπό να σκοτώσουν – Δεν σας φοβόμαστε
- Endeavor Greece: Ελληνικά κεφάλαια 70 εκατ. δολαρίων στο Catalyst και επενδύσεις-μαμούθ στην τεχνητή νοημοσύνη
- Μάνη: Ομολόγησε 53χρονος πως σκότωσε τον αδελφό του – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Υπουργικό Συμβούλιο: Οι προτεραιότητες έως τις εκλογές στην ατζέντα της Δευτέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.