ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστό θα παραμείνει αύριο και μεθαύριο το Πάντειο Πανεπιστήμιο, για προληπτικούς λόγους όπως ανακοινώθηκε από την πρυτανεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για μια καθηγήτρια από την Ουγκάντα, εξωτερική συνεργάτη του ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό. Η γυναίκα, ήταν καλεσμένη καθηγήτρια στο τμήμα ΜΜΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.
Πηγές από τα υπ. Υγείας και Παιδείας διευκρινίζουν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή και πως πρόκειται για μια απόφαση καθαρά του Παντείου Πανεπιστημίου.
H ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η αρχιτεκτονική της συνέχειας
- Κώστας Δελαπόρτας (DryDel): Ο εφοπλιστής πίσω από το deal-ρεκόρ των 38 εκατ. δολαρίων για ένα 5ετές ultramax
- Χάρης Ηλιάδης: Ο Έλληνας investment banker που φέρνει τις δουλειές στην Goldman Sachs
- Ομπράντοβιτς… εμπιστευτικό! Οι φυλακίσεις, ο «Γκαστόνε», τα μυστικά και ο Παναθηναϊκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.