• Media

    La Casa de Papel: Tο νέο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς

    Οι μασκοφόροι ήρωες του La Casa de Papel


    H 4η σεζόν της τέλειας ληστείας επιστρέφει στις 3 Απριλίου

    Με μεγάλη αγωνία αναμένουν οι θαυμαστές της ισπανόφωνης σειράς του Netflix, «La Casa de Papel» την μεγάλη επιστροφή της, της οποίας η 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.

    Τα μέλη της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες αντιμετωπίζουν μεγάλες περιπέτειες και κρίσιμες καταστάσεις στο τέλος της 3ης σεζόν που έχει προβληθεί έως τώρα, έχοντας αφήσει σε αγωνία τους χιλιάδες τηλεθεατές, που περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Στην 4η σεζόν που έρχεται, ο «Καθηγητής», η «Τόκιο», ο «Ντένβερ» και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ισπανικής σειράς Casa de Papel θα βρεθούν απέναντι στη δαιμόνια επιθεωρήτρια Σιέρα.

    Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της σειράς είχε γίνει από το Netflix μέσω των social media το Δεκέμβριο του 2019. Με το ολοκαίνουριο teaser που ήρθε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, η αγωνία για την 4η σεζόν κορυφώθηκε.

    Στο ολοκαίνουριο teaser trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την επιθεωρήτρια να χακάρει το Facebook της σειράς και να απευθύνεται στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, ρωτάει πού είναι ο «Καθηγητής», καθώς τελευταία φορά που τον είδε δεν μιλούσε γι’ αυτό που συνέβη στη «μικρή του φίλη». Ωστόσο, όπως συνεχίζει, εάν θέλουμε να υπερασπιστούμε την πλευρά της έχουμε την ευκαιρία, σταματώντας την αντίσταση.

    Δείτε το νέο teaser trailer της σειράς:

    ¡Por la Resistencia!

    Por Nairobi. Por Lisboa. Por la verdad.

    Posted by La Casa de Papel on Tuesday, March 3, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ