ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρωσία: Έρευνα για τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Ριαζάν – Για «τρομοκρατική ενέργεια» μιλά η Μόσχα
Αμαξοστοιχία εκτροχιάσθηκε κοντά στο Μιλάνο
Αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας εκτροχιάσθηκε σήμερα κοντά στην πόλη Λόντι, σε απόσταση περίπου 50 χλμ. νότια του Μιλάνου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στο Μιλάνο και την Μπολόνια, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, διασώστες έκαναν γνωστό πως ο οδηγός της αμαξοστοιχίας σκοτώθηκε και πως υπάρχουν 30 ελαφρά τραυματίες μεταξύ των επιβατών.
Το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλείται διασώστες που είπαν ότι έχασαν τη ζωή τους οι δύο μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας.
Σύμφωνα με τις πηγές του Γαλλικού Πρακτορείου, η αμαξοστοιχία πραγματοποιούσε δρομολόγιο ανάμεσα στο Μιλάνο και το Σαλέρνο, στη νότια Ιταλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα φάση του ελληνικού real estate: 10 άξονες μιας ώριμης αγοράς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ευρήματα μεγάλης αξίας που εντοπίστηκαν στο σπίτι του «καίνε» τον λογιστή
- Νικήτας Κακλαμάνης: Μια απολαυστική συζήτηση με τον πολιτικό, το γιατρό γεμάτη αναμνήσεις, τα παιδικά χρόνια στην Άνδρο και η πολιτική – Τι λέει για Σαμαρά, Τσίπρα, για τον Άγνωστο Στρατιώτη και την τοξικότητα στη Βουλή
- Ο ΟΗΕ έχει πάψει να λειτουργεί, λέει ο πρόεδρος της Βραζιλίας για τα θύματα στη Γάζα