• Κοινωνία

    Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όλη την εβδομάδα στην Αττική Οδό

    • NewsRoom

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA


    Με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λειτουργήσει για αυτή την εβδομάδα η Αττική Οδός, εξαιτίας της εκτέλεσης εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, λίγο πριν τις άγιες ημέρες του Πάσχα, οι οποίες θα σχετίζονται με αφαίρεση των υπαρχουσών πινακίδων και αντικατάστασή τους με άλλες.

    Πιο αναλυτικά, στις τρεις αριστερές λωρίδες της Αττικής Οδού, στο τμήμα μεταξύ των χ.θ. Α-49,5 και Α-50,6, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Κορωπίας, θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, η οποία θα διαρκέσει προσωρινά, κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 15 έως Κυριακή 21 Απριλίου κατά τις ώρες 20:00 έως 05:00 της επομένης.

    Για το διάστημα που θα ισχύσουν οι περιορισμοί στα συγκεκριμένα σημεία της Αττικής οδού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

    Οι οδηγοί, που πρόκειται να διέλθουν των συγκεκριμένων τμημάτων της Αττικής οδού,  όπου θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να τηρούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στα Ιωάννινα: Τι λέει για τον άδικο χαμό του αστυνομικού Ηλία Καλαϊτζή, ο φίλος του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας αστυνομικός τραυματίας από επίθεση σε περιπολικό στον Πειραιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από ληστεία ντελιβερά στο Μενίδι



    ΣΧΟΛΙΑ