ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η έκρηξη στη Συγγρού κατέστρεψε και το δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε στο σημείο και συνομίλησε απευθείας με τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη.
Θυμίζουμε ότι από την έκρηξη υπάρχει ένας τραυματίας που έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο αφού είναι εγκαυματίας.
Η ισχυρή έκρηξη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προήλθε από διαρροή αερίου, έχει προκαλέσει ζημιές και σε κτίριο του Δήμου, ενώ προκάλεσε ζημιές μέχρι και σε απέναντι στενά, σε κτίρια και αυτοκίνητα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.