ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οικογένεια Σέρβων είναι οι επιβάτες του ταχύπλοου σκάφους στο οποίο εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι έκρηξη στη μηχανή με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών, πρόκειται για τους γονείς και τις τρεις ανήλικες θυγατέρες τους. Μητέρα και κόρες πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το φλεγόμενο σκάφος πέφτοντας στη θάλασσα, ενώ ο χειριστής πατέρας κατάφερε και το οδήγησε στην ακτή.
Όλοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου εξετάστηκαν από τους γιατρούς. Πιο σοβαρή κρίθηκε η κατάσταση ενός κοριτσιού, που σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΕΚΑΒ είναι 4 ετών (και όχι 8 όπως έλεγε η πρώτη πληροφόρηση) και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα.
Στο μεταξύ, πάντα κατά το ΕΚΑΒ, στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας, με την μητέρα και την μεγαλύτερη κόρη (14 ετών) να φέρουν ελαφριά εγκαύματα, χωρίς πάντως η υγεία τους να εμπνέει ανησυχία.
Το Λιμενικό Σώμα ερευνά τα αίτια της έκρηξης στο σερβικής σημαίας σκάφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Puma: Αποδίδει καρπούς η προσπάθεια για επιστροφή στην ανάπτυξη – Διατηρεί το guidance για το 2026
- Γαλλία: Στο 2,4% επιταχύνθηκε ο πληθωρισμός
- ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε 24.000 νέους αγρότες
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Δούκα στο Μαξίμου – Στο επίκεντρο η καθαριότητα στην Αθήνα και η ευρωπαϊκή προεδρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.