ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας Έλληνας μηχανικός, πατέρας τριών παιδιών, είναι μεταξύ των έξι θυμάτων από την κατάρρευση πολυκατοικίας μετά από έκρηξη στη Χάγη της Ολλανδίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ολλανδικού NL Τimes, ένας από τους έξι ανθρώπους που ανασύρθηκαν νεκροί μετά από έκρηξη που οδήγησε σε μερική κατάρρευση πολυκατοικίας στη Χάγη, αναγνωρίστηκε από μέλη της οικογένειας ως ο Βικέλ Καμπεράι, ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας πολιτικός μηχανικός που ζούσε στην Ολλανδία για πάνω από δύο χρόνια.
Ο 44χρονος άνδρας από την Ελλάδα αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Μαρία, και τα τρία μικρά παιδιά τους – ένα αγοράκι 7 μηνών, ένα κορίτσι 6 ετών και ένα αγόρι 10 ετών.
«Πώς γίνεται να συνέβη αυτό;» αναρωτήθηκε, μιλώντας στο NL Τimes, η συντετριμμένη σύζυγος του 44χρονου.
«Θέλω απλώς να μάθω την αλήθεια», είπε η Μαρία, ενώ έκανε έκκληση στους ανθρώπους «να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους, γιατί όλα μπορούν να χαθούν σε μια στιγμή».
Greek engineer, father of 3 killed in Hague disaster “was in love with The Netherlands” https://t.co/WpGhaCsiWW
— NL Times (@NL_Times) December 10, 2024
Ο 44χρονος μετακόμισε από την Ελλάδα στην Ολλανδία τον Αύγουστο του 2022 και ήταν ενθουσιασμένος με τη δυνατότητα να χτίσει μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά του από τη Χάγη, μετά από μια δύσκολη περίοδο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και μετά με την πανδημία του κορονοϊού.
Σημειώνεται ότι οι Αρχές στην Ολλανδία συνέλαβαν τρεις υπόπτους για την έκρηξη, με τις συλλήψεις να υποδηλώνουν πιθανό εγκληματικό κίνητρο.
Οι ύποπτοι κρατούνται υπό περιοριστικούς όρους, τους επιτρέπεται μόνο η επικοινωνία με τους δικηγόρους τους, και αναμένεται να παρουσιαστούν στο δικαστήριο αργότερα αυτή την εβδομάδα, επισήμανε το BBC.
Διαβάστε επίσης:
Πορεία Γρηγορόπουλου: Αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο
Μονεμβασιά: Πυρκαγιά σε εξέλιξη – Εναέρια μέσα στο σημείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
