ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την απόφαση τήρησης υπεύθυνης στάσης αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, ιδιαιτέρως στο Λεκανοπέδιο των Αθηνών, εκκλησιαστικοί κύκλοι της Ιεράς Συνόδου κάνουν γνωστό ότι υπάρχει σύσταση εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος -όχι κατ’ εντολήν- στους υπευθύνους των ιερών ναών οι πιστοί να εισέρχονται στις εκκλησίες φορώντας μάσκα, να κάνουν χρήση αντισηπτικών και να κρατούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.
Υπογραμμίζουν επ’ αυτού ότι πρέπει να υπάρξει συνέπεια ούτως ώστε να διαφυλαχθεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα στους ναούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.