• Κοινωνία

    Έκκληση Λιάγκα σε πολιτικό: Για το πολιτικό σας μέλλον βγείτε και μιλήστε για τη γνωριμία σας με τον Μίχο

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιάγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Δημόσια έκκληση να μιλήσει και να πει όσα γνωρίζει για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, σε γνωστό πολιτικό πρόσωπο, απηύθυνε μέσω του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας.

    Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, πολιτικός εθεάθη αρκετές φορές στο μαγαζί του κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου.

    «Εγώ κάνω εκκλήσεις από αυτή εδώ την εκπομπή αν υπάρχει πολιτικός -δεν είναι κακό ούτε ντροπή, δεν σημαίνει ότι ήξερε – ο οποίος επισκεπτόταν το μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου στον Κολωνό, επειδή τον έχει δει η περιοχή είναι καλό για το πολιτικό του μέλλον και την καριέρα του, δεν είναι ντροπή, να βγει και να το πει.

    Είναι μεγάλη ιστορία αυτή δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ρετσινιά, ούτε τίποτα», δήλωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ας βγει λοιπόν να πει αν πολιτικός έχει πάει εκεί και τον έχει δει ο κόσμος ότι ‘ναι ήταν ψηφοφόρος μου, ήταν κομματάρχης μου’, δεν είναι ντροπή.

    Πώς βγήκε η Φόνσου και το είπε; Δεν είναι ντροπή. Αν όμως δεν το λέτε και σας έχει δει η γειτονιά μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά όλων μας δεν το καταλαβαίνετε;».

    Διαβάστε επίσης:

    Απολογούνται σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης



    ΣΧΟΛΙΑ