• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκαλυπτική η σύμβουλος ψυχικής υγείας: Η Καρολάιν ένιωθε εγκλωβισμένη

    Καρολάιν Κράουτς


    Νέα κατάθεση αναφορικά με όσα γνωρίζει για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, που παρακολουθούσε την άτυχη 20χρονη κοπέλα, η οποία αναμένεται να ρίξει κι άλλο φως στην πολύκροτη υπόθεση

    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές η κα Μυλωνοπούλου, η ίδια φέρεται να δεχόταν απειλές για τη ζωή της από τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με στόχο να μην καταθέσει στην Αστυνομία πληροφορίες που θα τον ενοχοποιούσαν.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας, φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ήταν από την αρχή σε συνεννόηση με τις αρχές για τα όσα δήλωνε δημόσια. Το στοιχείο αυτό μάλιστα δείχνει ότι ο 32χρονος είχε κινήσει τις υποψίες των Αρχών.

    «Εγκλωβισμένη η Καρολάιν»

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μυλωνοπούλου περιέγραψε στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την έρευνα όλα όσα την έκαναν να θεωρεί ότι η σχέση του θύματος με τον πιλότο ήταν προβληματική. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς ήδη από την πρώτη συνεδρία που είχαν το 2020, όταν ο πιλότος βγήκε από το δωμάτιο μαζί με το μωρό τους. Τότε, η άτυχη Καρολάιν φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

    «Η Καρολάιν από την πλευρά της, όμως, μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της, αφού, ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή, φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», φέρεται να κατέθεσε συγκεκριμένα η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται να ήταν φοβισμένη κατά τη διάρκεια των συνεδριών και να ρωτάει διαρκώς αν οι πόρτες ήταν ανοιχτές και άκουγε ο σύζυγός της που καθόταν από έξω. Η Καρολάιν, μάλιστα, φέρεται να είχε εκφράσει και την επιθυμία της να φύγει από το σπίτι.

    Η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να υποστήριξε, μάλιστα, ότι, σύμφωνα με την επαγγελματική της άποψη, η νεαρή είχε ερωτευτεί το πρόσωπο, αλλά σιχαινόταν το άτομο.

    Τα απειλητικά τηλεφωνήματα

    Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να ήταν εξαρχής σε συνεννόηση με τις Αρχές. Η ίδια υποστηρίζει ότι, αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην Αστυνομία για την υπόθεση, στις 13 Μαΐου, επικοινώνησε μαζί της κοινός γνωστός που είχε με τον πιλότο και την ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Η κα Μυλωνοπούλου, έπειτα από συνεννόηση με τους αστυνομικούς, απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και διερωτήθηκε μάλιστα για ποιο λόγο να το κάνουν. Τότε, ο κοινός γνωστός της με τον πιλότο φέρεται να της είπε ότι ο σύζυγος της Καρολάιν είχε δώσει τα στοιχεία όλων στην Αστυνομία και θα τους καλούσαν. Φέρεται να της είπε επίσης ότι είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί.

    Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό το όνομά της στα ΜΜΕ. Τότε, φέρεται να της τηλεφώνησε ο ίδιος ο πιλότος, για να την ρωτήσει και πάλι αν την κάλεσε η Αστυνομία. Ο ίδιος τότε φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι «καλά παιδιά».

    Η κα Μυλωνοπούλου φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι στις 22-23 Μαΐου άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα. Τα τηλεφωνήματα ήταν από απόρρητους αριθμούς και στην άλλη γραμμή ήταν ένας άντρας. «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», φέρεται να της έλεγε. Απειλή φέρεται να δέχθηκε και συνεργάτης της κ. Μυλωνοπούλου.

    Ο πιλότος ζήτησε συνεδρία μετά τη δολοφονία

    Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος είχε επικοινωνήσει μετά το έγκλημα με την σύμβουλο ψυχικής υγείας, για να της ζητήσει να κάνουν συνεδρία, ώστε να διαχειριστεί τη θλίψη του. Αναφερόμενη σε αυτή, η κα Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε ότι της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε στα μάτια, όπως έκανε στο παρελθόν. Η ίδια, μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι η συγκίνηση του πιλότου ήταν προσποιητή.

    Διαβάστε ακόμη:

    Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

    Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν φοβόταν τον σύζυγό της – Ήθελε να τον εγκαταλείψει

    Γλυκά Νερά – Αποκάλυψη Daily Mail: Στο φως το ημερολόγιο της Κάρολαιν – «Είναι επικίνδυνος τύπος»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ