• Κοινωνία

    Γλυκά Νερά – Αποκάλυψη Daily Mail: Στο φως το ημερολόγιο της Κάρολαιν – «Είναι επικίνδυνος τύπος»

    • NewsRoom
    Γλυκά Νερά

    Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Κ) οδηγείται στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


    Συγκλονιστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σύμφωνα με ρεπορτάζ της οποίας ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της νεκρής Καρολάιν Κράους βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

    «Ο μοναδικός άνδρας από τον οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο θα ήταν ο άνδρας της» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα αστυνομική πηγή αυτή την εβδομάδα.

    «Είχε κάθε λόγο να το κρατά μακριά από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο ελικοπτέρων που παντρεύτηκε πριν από δυο χρόνια και ο οποίος πλέον έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε τη σύζυγό του σε μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα», συνεχίζει το κείμενο στη Daily Mail πριν από τις νέες, σοκαριστικές, αποκαλύψεις.

    οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να… αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

    Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

    Υπάρχουν επίσης τα γράμματα «ΧΧ» σε αρκετά σημεία του ημερολογίου, για τα οποία οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι αποτελούν συντομογραφία της λέξης «ξύλο». Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα, με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία.

    Γλυκά Νερά

    Άγνωστο πάντως είναι αν το ρεπορτάζ των Βρετανών μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν τις πληροφορίες για δεύτερο ημερολόγιο της Καρολάιν.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Γλυκά Νερά: «Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα», δηλώνει ο δολοφόνος της Καρολάιν – Συνεχίζει την «παράσταση» (video)

    Αγαπηνός για έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον πατέρα θα απαγορευθεί κάθε μορφής επικοινωνία με το παιδί

    Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ