• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γιάννενα: Η 55χρονη μαχαίρωσε στην καρδιά τον σύντροφό της γιατί… δεν άντεχε να τον ακούει

    • Λέλα Βόρρη
    Έγκλημα στα Γιάννενα: Η 55χρονη μαχαίρωσε στην καρδιά τον σύντροφό της γιατί... δεν άντεχε να τον ακούει


    Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε την Πέμπτη  στην περιοχή Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων, με μια 55χρονη να μαχαιρώνει θανάσιμα τον σύντροφο της, μετά από ένα καυγά που εξελίχθηκε σε τραγώδια.

    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στις αστυνομικές αρχές το ζευγάρι τσακώθηκε με την γυναίκα και σκοτώνει τον σύντροφό της καθώς, όπως υποστήριξε, δεν άντεχε άλλο την κατάσταση και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

    Η γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην καρδία, καρφώνοντάς του ένα κουζονομάχαιρο.

    Αμέσως μετά  προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και συνελήφθη, παραδίνοντας μάλιστα και το «όπλο» του φόνου.

    Μέχρι στιγμής όσες μαρτυρίες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας από τους γείτονες και κατοίκους της περιοχής αναφέρουν πως και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα οικονομικής και ιατρικής φύσεως. Μάλιστα η φερόμενη ως δολοφόνος είχε σοβαρά θέματα με τον αλκοολισμό αλλά και ψυχολογικές τάσεις έντονου και εκρηκτικού θυμού.

    Ο άτυχος σύντροφος της φαίνεται να είχε έντονη κατάθλιψη και άλλα προβλήματα ψυχικής φύσεως. Ο 55χρονος, μάλιστα, είχε ένα παιδί από προηγούμενο γάμο.

    Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο άνδρας  δεχόταν τις απειλές της συντρόφου του, ειδικά όταν εκείνη έπινε και μεθούσε, παρόλο που  εργαζόταν περιστασιακά και σε φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων.

    Την περασμένη Πέμπτη, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού έγιναν εντονότεροι με αποτέλεσμα η 55χρονη να πάρει το κουζινομάχαιρο και να το καρφώσει στην καρδιά του συντρόφου της.

    Μετά το γεγονός ψύχραιμη τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ λέγοντας πως ο σύντροφός της αυτοτραυματίστηκε στον θώρακα λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων του..

    Ο 55 χρονος άνδρας αφού μετέβη στο νοσοκομείο, κατέληξε.

    Στην αρχή έγινε πιστευτή δείχνοντας την φαρμακευτική αγωγή του συντρόφου της, ενώ στο σπίτι δεν υπήρχε το παραμικρό που να κινεί υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

    Γρήγορα όμως προδόθηκε, καθώς η ιατροδικαστική  εξέταση αποκάλυψε ότι ο άτυχος 55χρονος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε άμυνα και ήταν αδύνατον να είχε  αυτοτραυματιστεί οικιοθελώς.

    Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της δόθηκε μέχρι την Τρίτη. Αναμένεται το προσεχές διάστημα να διοριστεί και ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση και την υπεράσπιση της 55χρονης.

    Διαβάστε επίσης

    Απαγωγή Κυπαρίσση: Με πλήρη μυστικότητα οι έρευνες – Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ

    Συνελήφθη 40χρονος άντρας μέλος του ISIS στην Αθήνα

    «Θεματοφύλακες Συντάγματος»: Οδηγούνται στις φυλακές της Λάρισας οι 3 προφυλακισθέντες

     

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ