• Κοινωνία

    Έγκλημα πάθους στη Λέσβο: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 24χρονης Ερατούς – Τι «όπλισε» το χέρι του

    • NewsRoom


    Η είδηση της δολοφονίας της 24χρονης Ερατούς από τον εν διαστάσει σύζυγό της, έχει προκαλέσει τριγμούς τόσο στη Λέσβο, όσο και σε όλη την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το LesvosNews.net, ο 25χρονος συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του. Η γειτονιά της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη, συγκλονίστηκε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα όταν ο 25χρονος τράβηξε τη σκανδάλη του κυνηγετικού του όπλου και έκοψε το νήμα της ζωής της πρώην συντρόφου του. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν εκείνη την ώρα η άτυχη κόρη τους. Ο δράστης λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ανακρίνουν για να διαπιστώσουν τα κίνητρα που οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία. Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί φαίνεται να συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η ζήλια «όπλισε» το χέρι του 25χρονου.

    Οι αστυνομικοί ήδη λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι, κατά τις ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι σημειώνονταν συχνά καβγάδες ανάμεσα στο -εν διαστάσει- ζευγάρι. Μάλιστα, ο δράστης το τελευταίο διάστημα διέμενε στο πατρικό του σπίτι σε χωριό στην περιοχή της Μυτιλήνης όπου διατηρεί επιχείρηση και τον τελευταίο καιρό ζήταγε από την άτυχη κοπέλα να τα ξαναβρούν.

    Παρόλα αυτά, η Ερατώ δεν έδειχνε να έχει την ίδια επιθυμία και είχε ως κύριο μέλημά της τη δίχρονη κόρη της. Οι αναφορές των συγγενικών προσώπων της 24χρονης, λένε ότι υπεραγαπούσε την κόρη της και είχε γεμίσει τον «τοίχο» των προφίλ της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με φωτογραφίες της. Οι έρευνες για τη δολοφονία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.



    ΣΧΟΛΙΑ