ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην επιβολή διοικητικών προστίμων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στην πόλη του Αιγίου, λόγω της μη τήρησης των μέτρων κατά την διάρκεια της περιφοράς της εικόνας της πολιούχου Παναγίας Τρυπητής, με αφορμή την σημερινή εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.
Ειδικότερα, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, που τελέσθηκε χωρίς την παρουσία πιστών στον ιερό ναό της Φανερωμένης όπου φιλοξενείται η εικόνα λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο ιερό προσκύνημα, ακολούθησε περιφορά.
Στην συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιβλήθηκε τροχονομικό πρόστιμο σε οδηγό ημιφορτηγού αυτοκίνητου που μετέφερε την εικόνα, καθώς και διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε περίπου 10 πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
