• Κοινωνία

    Αίγινα: Για αστοχία της κατασκευάστριας εταιρείας μιλά η Εισαγγελία για τον υποθαλάσσιο αγωγό

    • NewsRoom


    Την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας «δείχνει» το πόρισμα της Εισαγγελίας που ερευνά την υπόθεση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα, μετά τη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Το πόρισμα κάνει λόγο για «αστοχία της διαδικασίας συγκόλλησης των σωλήνων», εκτιμώντας ότι δεν έχουν τηρηθεί οι προδιαγραφές κατά τη διαδικασία της θερμοκόλλησής τους.

    Χαρδαλιάς: Προ των ευθυνών της η εταιρεία – Ορισμός ανεξάρτητου πραγματογνώμονα για το συμβάν στην Αίγινα

    Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος με επιστολή του προς τον ανάδοχο – την οποία κοινοποιεί και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά – θέτει προ των ευθυνών της την κατασκευάστρια εταιρεία, ζητώντας την άμεση, μόνιμη και άρτια αποκατάσταση της αιτίας της διαρροής στο πλαίσιο των συμβατικών της υποχρεώσεων, βάσει των όσων προβλέπει η σύμβαση στην περίπτωση κατασκευαστικής αστοχίας.

    Παράλληλα, με δεύτερη επιστολή του προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο Περιφερειάρχης Αττικής ζητά τον ορισμό ειδικού ανεξάρτητου πραγματογνώμονα που θα παρακολουθεί τη φάση της αποκατάστασης.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυβερνοεπιθέσεις: Παραβιάστηκαν 36 εκατ. κωδικοί πρόσβασης μέσα σε 3 χρόνια

    Δένδιας: Συστήνεται ειδική διεύθυνση Κυβερνοασφάλειας – Την ονομάζουμε «Μονάδα 1864»

    ERGO Ασφαλιστική: Πολύτιμος σύμμαχος των βραχυχρόνιων μισθώσεων το ERGO My Home Bnb



    ΣΧΟΛΙΑ