• Κοινωνία

    Αίας Μανθόπουλος: «Δύσκολη η κατάσταση, είχε υποτροπή την Πέμπτη»

    • NewsRoom
    Αίας Μανθόπουλος

    Αίας Μανθόπουλος


    Δύσκολες ώρες στην Εντατική περνά ο Αίας Μανθόπουλος, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Το εγκεφαλικό επεισόδιο ο ηθοποιός το έπαθε στο σπίτι του στην Παιανία όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι συγγενείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο.

    Παρά το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες έδειχνε να το έχει ξεπεράσει, μια επιπλοκή οδήγησε τον Αίαντα Μανθόπουλο ξανά στην Εντατική.

    Οπως ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο φίλος του ηθοποιού, Ιάκωβος Μυλωνάς, ο ηθοποιός υποτροπίασε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου στην Εντατική.

    «Ο Αίας Μανθόπουλος ζει, δεν ισχύει τίποτα από τα δημοσιεύματα. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν σε θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή», ανέφερε αρχικά στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» η Φαίη Φώτου.

    «Μετά από δύο εγχειρήσεις που έκανε με δύο θρόμβους που είχε, τα κατάφερε και τον έβγαλαν από την Εντατική για να τον βάλουν σε θάλαμο αποκατάστασης. Την Πέμπτη, 12/10, με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας μία αγαπημένη φίλη και μου είπε ότι βγήκε δημοσίευμα ότι ο Αίαντας πέθανε. Τελικά μίλησα με την σύντροφό του με μήνυμα και μου είπε ότι είναι δύσκολα. Είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή τον ξαναέβαλαν στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα», σημείωσε από την πλευρά του ο στενός φίλος του ηθοποιού, Ιάκωβος Μυλωνάς.

     



    ΣΧΟΛΙΑ