ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/1) σε περιοχές της Αττικής.
Το πιο τραγικό αφορά σε αυτό που εκτυλίχθηκε στις 05:30 στη Λεωφόρο Λαυρίου και Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος του γηπέδου Μαρκοπούλου όταν όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αρχικά, ο οδηγός και να διακομίζεται στο νοσοκομείο. Ύστερα από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο οδηγός κατέληξε από τα τραύματά του. Είχε χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Το άλλο τροχαίο έλαβε χώρα στις 02:10 στο Ίλιον, στην οδό Ραδιοφωνίας στο ύψος του γηπέδου, όταν δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση κι ο δεύτερος με πιο ελαφρά τραύματα.
Διαβάστε επίσης
Κραν Μοντανά: Συνεχίζεται η ταυτοποίηση των θυμάτων – Πάνω από 40 νεκροί έχουν καταμετρηθεί
Τσίπρας και Καρυστιανού: Τα δύο νέα κόμματα του 2026 και οι επιπτώσεις στο πολιτικό σκηνικό
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασαν από το μυαλό μου σκέψεις για απόσυρση (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: «Ώρα να κάνουν συμφωνία πριν είναι πολύ αργά» – Νέες πιέσεις σε Wall Street και αγορά πετρελαίου
- Νεκρός 31χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών
- Premia: Υπερκάλυψη 1,4 φορές, με απόδοση 4,10% για το ομόλογο των 150 εκατ. ευρώ
- Λάρισα: Δεκτή η δήλωση αποχής της προέδρου στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών, μετά τις συνεχείς επιθέσεις της Κωνσταντοπούλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.