ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονιστικές εικόνες κατάγραψε η κάμερα από τη διάσωση ενός κοριτσιού που βρισκόταν επί 12 ώρες ανοικτά της Κρήτης.
Μία 18χρονη κοπέλα εντοπίστηκε από τους αλιείς που είχαν βγει για βραδινό ψάρεμα στα ανοιχτά του Αγίου Νικολάου.
Για την εξαφάνιση της 18χρονης Κατερίνας είχε βγει ανακοίνωση στις 17/10 από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το κορίτσι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε μεσοπέλαγα και σώθηκε από τους δύο ψαράδες, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν.
Μάλιστα, η κοπέλα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μη ικανή να πιάσει το σωσίβιο και να κολυμπήσει καλά.
«Μετά από δύο απόπειρες κατάλαβα ότι δεν μπορεί ούτε το σωσίβιο να πιάσει και με προσεκτικούς χειρισμούς την προσέγγισα από τα πλάγια του σκάφους και την τράβηξα μέσα.
Πήρα αμέσως το Λιμεναρχείο και τους είπα να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ, γιατί η κοπέλα είχε πάθει σοκ, είχε υποθερμία και δεν ένιωθε τα πόδια της από τη μέση και κάτω. Πήρα μια πετσέτα και την τύλιξα.» περιέγραψε ο ένας από τους δύο ψαράδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fraport Greece: Αύξηση 5,4% στην επιβατική κίνηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στο επτάμηνο 2026
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Τι απαντά η UBS στις ενστάσεις των επενδυτών – «Αγορά» και στόχος 55 ευρώ
- Ευρωπαϊκές αεροπορικές: Σημαντική άνοδος στην χρήση των αειφόρων καυσίμων – Μένουν πίσω οι ΗΠΑ
- DeepSeek: Αυξάνει την πίεση στην Anthropic με νέο μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.