• Κοινωνία

    Δολοφονία Καρολάιν: Τελείωσε η ανάκριση – Δεν εντοπίστηκε συνεργός

    Δολοφονία Καρολάιν: Τελείωσε η ανάκριση - Δεν εντοπίστηκε συνεργός


    Εδώλιο μόνο για έναν, το συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δείχνει η ανάκριση για τη δολοφονία της Καρολάιν.

    Ο ανακριτής ολοκλήρωσε την έρευνα του και κάλεσε τους δικηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής να υπογράψουν το «πέρας της ανακριτικής διαδικασίας».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από το συλλεγέν αποδεικτικό υλικό δεν προέκυψε η συνδρομή τρίτου προσώπου είτε στη δολοφονία των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είτε στην υπόθαλψη του πιλότου, όλο το διάστημα που έπαιζε θέατρο υποδυόμενος το συντετριμμένο σύζυγο .

    Τις επόμενες ημέρες η δικογραφία θα χρεωθεί σε εισαγγελέα, για την πρόταση παραπομπής σε δίκη του 33χρονου.

    Είναι ενδεικτικό της μη αποκάλυψης νέων στοιχείων κατά την ανάκριση ότι ο κατηγορούμενος δεν κλήθηκε καν σε συμπληρωματική απολογία πριν κλείσει η δικογραφία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να δίνει νέα διάσταση στην τραγωδία.

    Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του προφυλακισμένου πιλότου, στη δικογραφία δεν προστέθηκαν έγγραφα με τις κλήσεις εκείνης της νύχτας, η εταιρεία στην Κίνα δεν απάντησε ποτέ στον ανακριτή για την κάμερα του σπιτιού του ζευγαριού και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης ενώ από το τραπεζικό απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες της 20χρονης και του 33χρονου, που δικαιολογούνται για τα έξοδα του σπιτιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Γλυκά Νερά: Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα του Αναγνωστόπουλου στην ΕΛΑΣ

    Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: Σε ορθόδοξη εκκλησία η βάφτιση της μικρής Λυδίας



    ΣΧΟΛΙΑ