• Κοινωνία

    Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: Σε ορθόδοξη εκκλησία η βάφτιση της μικρής Λυδίας

    • NewsRoom
    Γλυκά Νερά - Κάρολαιν Κράουτς - Λυδία

    Η Καρολάιν Κράουτς με την κόρη της, Λυδίας


    Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να δοθεί η πλήρης επιμέλεια της μικρής Λυδίας στους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στη βρετανική Daily Mail.

    Ο πατέρας της Κάρολαιν και παππούς της Λυδίας εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειάς του να βαφτιστεί η μικρή σε Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.

    «Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται», ανάφερε χαρακτηριστικά στην αγγλική ιστοσελίδα.

    Ο συνταξιούχος μηχανικός πρόσθεσε: «Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα υψηλής τεχνολογίας, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη της».

    Αντίθετα, κοιμάται με την κυρία Κράουτς στο παιδικό κρεβάτι της κόρης της, με αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος, One Direction, από πάνω τους.

    Στενοί φίλοι της Καρολάιν οι νονοί

    Οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν αποφάσισαν ότι νονοί της Λυδίας θα γίνουν δύο από τους πιο στενούς φίλους της μητέρας της από την εποχή που ζούσε στην Αλόννησο.

    «Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Κράουτς.

    «Θα αναμένεται να φροντίσουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της».

    Οι παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της ζουν στο νησί στο εξοχικό τους. «Είναι συχνοί επισκέπτες και φυσικά είναι ξεμυαλισμένοι με την εγγονή τους», είπε.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκαλυπτική η σύμβουλος ψυχικής υγείας: Η Καρολάιν ένιωθε εγκλωβισμένη

    Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν φοβόταν τον σύζυγό της – Ήθελε να τον εγκαταλείψει



    ΣΧΟΛΙΑ