• Κοινωνία

    Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνελήφθη ο αδελφός του εκτελεστή

    Γιάννης Μακρής

    Γιάννης Μακρής


    Συνελήφθη τελικά ο αδελφός του εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον περασμένο Νοέμβριο.

    Οι αρχές αναζητούσαν εδώ και καιρό τον άνδρα, έχοντας πληροφορίες ότι είχε σκοπό να επιστρέψει στην Βουλγαρία. Οι βουλγαρικές αρχές ήταν σε διαρκή επιφυλακή και τελικά τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη του αδερφού του δολοφόνου του 46χρονου επιχειρηματία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επομένη κιόλας ημέρα της δολοφονίας, ο 35χρονος συνεργός φέρεται να βρισκόταν σε βαλκανική χώρα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη από τις Αρχές.

    Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναζητούσαν τον αδελφό του δολοφόνου καθώς, ο 35χρονος φέρεται να ήταν εκείνος που οδηγούσε το ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο αδελφός του, δολοφόνος του 46χρονου επιχειρηματία. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 35χρονου Βούλγαρου υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

    Η δολοφονία του Γιάννη Μακρή διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο 31χρονος δολοφόνος του, βουλγαρικής καταγωγής, «έστησε» ενέδρα στον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας και τον σκότωσε, καθώς εκείνος προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό του.



    ΣΧΟΛΙΑ