ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε ατύχημα φαίνεται να συγκλίνουν οι εκτιμήσεις των Αρχών στα Χανιά γύρω από τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την Τρίτη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Αμερικανίδα βιολόγος βρέθηκε σε πλάγια θέση σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε απόσταση περίπου 60 μέτρων σε ευθεία γραμμή από την είσοδο της δαιδαλώδους σπηλιάς-λαγουμιού, ύψους περίπου 1,60.
Η πρόσβαση σε αυτό το λαγούμι είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.