• Κοινωνία

    Δολοφονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Την τιμωρία του πατέρα τους ζητούν οι κόρες

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Φωτογραφία αρχείου


    Δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό της μητέρας τους ζητούν οι κόρες της 64χρονης, που την περασμένη Πέμπτη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αγία Βαρβάρα.

    Οι δύο κόρες θύματος και δράστη εμφανίστηκαν σήμερα στην ανακρίτρια, για να στραφούν σε βάρος του πατέρα τους: Δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, υποστηρίζοντας, μέσω της δικηγόρου τους, τις κατηγορίες σε βάρος του 75χρονου.

    «Εμείς θέλουμε Δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας και θέλουμε να δικαιωθούμε. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα», δήλωσε η μία από τις 2 κόρες του θύματος.

    Κλαίγοντας με λυγμούς μίλησε στους δημοσιογράφους ο αδελφός της 64χρονης: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, την σκότωσε κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

    Για προμελετημένο έγκλημα και όχι για πράξη που τελέστηκε εν βρασμώ ψυχικής ορμής (όπως υποστηρίζει ο δράστης) μιλά η δικηγόρος των 2 γυναικών, Γιάννα Παναγοπούλου:

    «Ήρθαμε εδώ να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κυρίου κατηγορουμένου, να εισφέρουμε στοιχεία και μάρτυρες για λογαριασμό της οικογένειας των κοριτσιών του θύματος αλλά και του αδερφού της προκειμένου να υποστηριχθεί κατηγορία και να εισφέρουμε στοιχεία για την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορουμένου. Η θέση δική μας είναι ότι πρόκειται για μία ανθρωποκτονία από πρόθεση για ένα έγκλημα προσχεδιασμένο. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις 8 όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας την. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της».

    Διαβάστε ακόμη:

    Αγία Βαρβάρα: «Το πιστόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσω», υποστηρίζει ο 75χρονος συζυγοκτόνος

    Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 75χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του

    Αγία Βαρβάρα: Νεκρή από πυροβολισμούς 64χρονη έξω από το σπίτι της

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ