ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση από ομάδα περίπου 10 ατόμων δέχθηκε γύρω στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας (7/10) ένας 17χρονος μαθητής ΕΠΑΛ στον Διόνυσο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ομάδα των περίπου 10 ατόμων επιτέθηκε με γροθιές στον ανήλικο, ενώ έγινε και χρήση σπρέι πιπεριού για να τον «τυφλώσουν» προσωρινά και να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση.
Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 17χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ.
Διαβάστε επίσης:
Χρήστος Σταϊκούρας: Η Νέα Αττική Οδός είναι πραγματικότητα
Λάρισα, τροχαίο δυστύχημα: Απανθρακώθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.