• Κοινωνία

    Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Έκκληση να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες


    Την επανέναρξη της λειτουργίας των οργανωμένων πλαζ για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στις ανοιχτές παραλίες ζητά ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

    «Να ανοίξουν οι κλειστές οργανωμένες παραλίες, χρειαζόμαστε χώρο», υποστήριξε ο κ. Κωνσταντέλλος, ο οποίος είπε στο Mega πώς οι λουόμενοι που κατέκλυσαν τις παραλίες το Σαββατοκύριακο, προσπάθησαν, όσο ήταν εφικτό να κρατήσουν τις αποστάσεις μεταξύ τους.

    Ο δήμαρχος δήλωσε πως η περιοχή έχει περί τα 27χλμ. παραλιακής ζώνης, 5 εξ αυτών είναι ανοιχτά και τα διαχειρίζεται ο δήμος, ενώ περί τα 3χλμ. είναι οι οργανωμένες παραλίες.

    Ακόμα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσεχείς ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα καταστήματα εστίασης και τα τραπεζοκαθίσματα, λέγοντας πως χρειάζεται προσοχή «για να μη διαλύσουμε το δημόσιο χώρο».

    Πάντως, το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες νωρίτερα από τη 1η Ιουνίου, εξετάζεται ήδη από την επιτροπή εμπειρογνωμώνων του Υπουργείου Υγείας, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Σύψας.



    ΣΧΟΛΙΑ