ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνητική απάντηση στο αίτημα της υπεράσπισης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη για αναπαράσταση καταγγελλόμενης πράξης βιασμού, έδωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Το δικαστήριο υιοθετώντας και την πρόταση της Εισαγγελέως Έδρας που ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα, απέρριψε την αναπαράσταση που αιτήθηκε η πλευρά του κατηγορούμενου, επικαλούμενη αντιφάσεις της καταγγέλλουσας ηθοποιού που καταθέτει χωρίς δημοσιότητα, για δύο πράξεις βιασμού που ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον καρηγορούμενο συνάδελφο της.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα ο εκ των παραστατών του κατηγορούμενου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Πολιτική Αγωγή συναίνεσε στο αίτημα, πλην όμως το θύμα δεν συμφώνησε με μία τέτοια διαδικασία.
Η δίκη του ηθοποιού θα συνεχιστεί στις 13 Μαΐου.
Διαβάστε επίσης
Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: Δεν είναι τυχαίο που δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέμπη: Δεν μετέφερε παράνομο φορτίο η εμπορική αμαξοστοιχία, λέει νέα τεχνική έκθεση
- Έρικ Λόμπαρντ: Η «επιθετική» Κίνα απειλεί να «σκοτώσει» την ευρωπαϊκή βιομηχανία – Αυστηρότεροι δασμοί άμεσα
- Ισραήλ: Ετοιμάζει την απάντησή του στην κατάπαυση του πυρός που πρότεινε η Χαμάς στην Γάζα
- Μιχαηλίδου: «Θέλουμε τα παιδιά άνω των 15 να μεγαλώνουν σε σπίτια, όχι σε ιδρύματα»
