• LIFE&STYLE

    Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: Δεν είναι τυχαίο που δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια

    • NewsRoom
    Ρένια Λουιζίδου και Πέτρος Φιλιππίδης

    Ρένια Λουιζίδου και Πέτρος Φιλιππίδης


    Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

    Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον ηθοποιό, ενώ υποστήριξε ότι δεν ήταν τυχαίο πως επέλεξε να μη συνεργαστεί ξανά μαζί του.

    «Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί.

    Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος είτε ένοχος  είτε ο,τιδήποτε… Το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

    Και συμπλήρωσε ότι: «Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση, της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος».

    Μάλιστα, αναφερόμενη στην αιτία που δεν επιθυμούσε να δουλέψει μαζί του, η ηθοποιός δήλωσε ότι «Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραίες καταστάσεις. Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Φρίκαρα με τα νεύρα του. Δεν μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δε θέλω. Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δε θέλω».

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης μηνύτριας – Καταρρέουν οι κατηγορίες λένε οι συνήγοροι του ηθοποιού

    Στο δικαστήριο μαζί Φιλιππίδης-Λιγνάδης

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ