• Κοινωνία

    Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Παπούλια, Δούκα, Αναστασοπούλου – Απών ο κατηγορούμενος

    • NewsRoom
    Δίκη Φιλιππίδη: Στο δικαστήριο Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Παπούλια, Δούκα, Αναστασοπούλου - Απών ο κατηγορούμενος


    Δεν εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από συναδέλφους του.

    Η δίκη του ηθοποιού ξεκινάει σήμερα. Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής κατέφτασαν στο Δικαστήριο, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη, μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Εβελίνα Παπούλια , ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ζέτα Δούκα.

    Ο καλλιτέχνης είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες βαριάς σεξουαλικής βίας, σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, για τις οποίες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο.

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο ηθοποιός, που έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού από το κατάστημα Τριπόλεως, δεν θα βρίσκεται σήμερα στη δικαστική αίθουσα.

    Επικαλείται σοβαρό παθολογικό πρόβλημα υγείας του ηθοποιού και θα αιτηθεί στο δικαστήριο η διακοπή της δίκης για λίγες ημέρες.

    Για την υπόθεση αναμένεται να εξεταστούν περίπου 10 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων τρεις γνωστές στο κοινό ηθοποιοί, που κλήθηκαν από τις παθούσες να εισφέρουν από το βήμα του μάρτυρα γεγονότα που αφορούν τον κατηγορούμενο.

    Πρόκειται για τις Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη. Η τελευταία, όπως και άλλες συνάδελφοί της, όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, έχουν καταγγείλει τον κατηγορούμενο και δημόσια, αλλά και στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ, για συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές, οι οποίες, ωστόσο, δεν ερευνήθηκαν ποινικά λόγω παραγραφών.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Τι θα καταθέσουν Δροσάκη, Δανδουλάκη και Παπούλια



    ΣΧΟΛΙΑ